Friss topikok

  • break: Enekelni is tud Halasz ur: www.youtube.com/watch?v=SXJobTFE2Ho (2013.03.12. 19:13) ALKOHOLFREI
  • fantomasyoyo: Barango for president! (2012.12.06. 04:43) MATOLCSY KEDVENC NÓTÁJA
  • barangó: @mangorlo: december 22., Dürer, QSS; (előző este, 21-én ugyanott ingyenes tribute-fest, én Clash-t... (2012.12.01. 09:50) A SAS MEG A BÉKA
  • barangó: @fanzine: hanponta=naponta (2012.04.19. 08:55) JOBB KONDÍCIÓ
  • barangó: @rokonszenves: nagyon köszönöm. a zenék persze megvannak. köszi még egyszer (2011.11.13. 21:31) EGYRŐL A KETTŐRE

EROTIKUS JOBBIK

Írta: barangó - 2013.01.07. 14:52

Az erotika és a nácizmus nem egymást kizáró fogalmak. A vörös diktatúrák persze rettentő prűdek voltak, de badarság volna ugyanezt feltételezni a nácikról. Az egyébként gyalázatosan színvonaltalan History Chanel a minap véletlenül leadott egy olyan dokumentum-összeállítást, amely a Harmadik Birodalom hétköznapjait próbálja rekonstruálni egykori családi amatőr filmfelvételek segítségével.

Persze vad erotikát ezektől a fekete-fehér, nyolcmillméteres filmektől se várjunk. A vidám táborozásokat megörökítő képsorok aláfestő szövegeként viszont egy érdekes történet bontakozik ki. Koedukált táborokról persze szó sem lehetett a harmincas évek Németországában, viszont érdekes módon egy nyári táborozást követően a lánytábor lakóinak igen magas százaléka esett teherbe a szomszédos fiútábor igyekezetének köszönhetően.

Állítólag a felháborodott anyák jogi lépéseket fontolgattak, de erről határozottan lebeszélték őket. Szintén állítólag a teherbe esett lányokat a Führer menyasszonyainak tekintették. Nyilván alaposabb kutatásokat igényelne a teljes történet rekonstruálása, annyi azonban mindenképp kijelenthető, hogy a náci ideológia nagyon ügyesen manipulálta a kamasz lázadási ösztönt, amit a polgári erkölcs csírájában igyekezett elfojtani.

A keresztény polgári neveltetés egyik legfőbb törekvése a nemi ösztönök tagadására irányult, ami valószínűleg mindig is népszerűtlenné tette ezt a gondolkodást a fiatalok körében. A nácik viszont felismerték, hogy rengeteget profitálhatnak ezeknek az ösztönöknek a legalizálásából. A meztelenség a náci ihletettségű szobrászművészetben egyáltalán nem számított tabunak.

A fent említett dokumentumfilm hosszú képsorokat vonultat fel arról, amint a náci vezetők sűrű bólogatások közepette teszik tiszteletüket egy ilyen kiállításon. Mindenütt meztelen férfiak és nők szobrai. Persze majd’ kicsattannak az egészségtől. Semmi dekadencia. Telve vannak szaporodási vággyal. És persze egyikük sem zsidó.

Nos, eljött a pillanat, amikor a Jobbik is felismerni véli az erotikában rejlő korlátlan lehetőségeket. A Harminckettesek terén pillantottam meg egy óriásplakátot, amelyet a Jobbik helyeztetett el az egyik tűzfalon. A plakát üzenete a következő: a Fidesz és az MSZP közös egyetértésben rabolja ki a magyar népet. A történet képi megjelenítéséhez szükség volt a magyar népre, amelyet per pillanat épp kirabolnak.

Nos, aki könnyező Szűzmáriára, a magyarok védőszentjére gondol, az alaposan téved. Egy karcsú, és fölöttébb fedetlen női test jelképezi a magyar népet. A szeméremtestet feszes farmernadrág takarja, amely viszont majd’ szétreped. Üres zsebei szomorúan kandikálnak kifelé. Onnan lopta ki az utolsó filléreket egyrészt a szocialisták mocskos mancsa, másrészt a Fidesz koszos keze. Az áramvonalas test elhagyatottan áll középen, és minden becsületes érzelmű magyar ember joggal fél attól, hogy ez a két aljas politikai erő nem elégszik meg a pénz lenyúlásával, előbb-utóbb fogdosni is kezdi ezt a testet, mely árva és magyar.

Nagy kihívást jelenthet a Jobbik PR-stratégiájában bekövetkezett változás a kormánypárt számára. Attól azonban mindenképp óvnánk a Fidesz píárosait, hogy kétségbeesett igyekezetükben Selmeczy Gabriellát lökjék a frontvonalba. Ez a húzás könnyen kontraproduktívvá válhat. Emlékezzenek csak a „Rosszabbul élnünk, mint négy éve” kampány csúfos kudarcára.

A bejegyzés trackback címe:

https://elefantcsont-bunker.blog.hu/api/trackback/id/tr375003265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása