Friss topikok

  • break: Enekelni is tud Halasz ur: www.youtube.com/watch?v=SXJobTFE2Ho (2013.03.12. 19:13) ALKOHOLFREI
  • fantomasyoyo: Barango for president! (2012.12.06. 04:43) MATOLCSY KEDVENC NÓTÁJA
  • barangó: @mangorlo: december 22., Dürer, QSS; (előző este, 21-én ugyanott ingyenes tribute-fest, én Clash-t... (2012.12.01. 09:50) A SAS MEG A BÉKA
  • barangó: @fanzine: hanponta=naponta (2012.04.19. 08:55) JOBB KONDÍCIÓ
  • barangó: @rokonszenves: nagyon köszönöm. a zenék persze megvannak. köszi még egyszer (2011.11.13. 21:31) EGYRŐL A KETTŐRE

a jégkorong

Írta: hullaházmester - 2009.04.27. 11:40

nem tartozik kedvenc sportágaim közé, részint mert túl durvának tartom, részint pedig nem látom a korongot, úgyhogy számomra ez a tevékenység annyit jelent, hogy különböző színű mezekbe öltöztetett emberek ide-oda cikáznak a megfagyott vizen, miközben jól odabasznak egymásnak a botjaikkal, és fölkenik egymást a palánkra.

azért tudom, hogy a csehszlovákok és az oroszok jók, meg az északiak, meg Kanada, meg hogy épp tart a világbajnokság Svájcban, ahová 60 év után kijutott a magyar válogatott is, amelynek szurkolói rögtön az első meccsen méltón exponálták magukat a világ előtt: petárdáztak, szétfütyülték a szlovák himnuszt, majd nekiestek a szlovák szurkolóknak. magyar virtus. paraszttempó.

gyerekkoromból emlékszem olyan focimeccsekre, amelyeken a Fradi B-középben ülve tapasztaltam, hogy egyes törzsszurkolók a pályának hátat fordítva kizárólag a tömeg hergelésével vannak elfoglalva, fogalmuk sincs, mi történik a pályán, csak a balhé miatt vannak ott. volt egy alkoholista emberük, akit húgyos tűzoltónak hívtak, és amikor atomrészegen megjelent a szektor bejáratánál, rázendített a kórus, hogy "húgyos tűzoltó!", na az ő feladata abban állt, hogy lebotorkált a szektor aljára, elővette a farkát, és a drukkerek buzdításától kísérve lepisálta az alant posztoló rendőröket, akik perceken belül megjelentek a Fradi-táborban, szétgumibotozták a népet, és magukkal vittek néhány ittas egyént, akiket aztán jól összerugdostak a vécé előtt.

húgyos tűzoltóék most Svájcban randalíroznak, azzal a különbséggel, hogy a maiak árpádsávos kendőt hordanak, hazai söröktől basznak be, éltetik Hitlert, zsidóznak, cigányoznak, buziznak, és mindenkibe belekötnek, aki véleményük szerint nem magyar. sokat nem ártanak a magyar nemzetnek, épp csak reális képet mutatnak az országról. ha úgy vesszük, az egész ország egy B-közép. ki üvölt, ki hugyozik, ki lövöldözik, ki csak drukkol nekik; egyre megy. kit érdekel, hogy közben hokiznak is néhányan?

A bejegyzés trackback címe:

https://elefantcsont-bunker.blog.hu/api/trackback/id/tr541089014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása