Friss topikok

  • break: Enekelni is tud Halasz ur: www.youtube.com/watch?v=SXJobTFE2Ho (2013.03.12. 19:13) ALKOHOLFREI
  • fantomasyoyo: Barango for president! (2012.12.06. 04:43) MATOLCSY KEDVENC NÓTÁJA
  • barangó: @mangorlo: december 22., Dürer, QSS; (előző este, 21-én ugyanott ingyenes tribute-fest, én Clash-t... (2012.12.01. 09:50) A SAS MEG A BÉKA
  • barangó: @fanzine: hanponta=naponta (2012.04.19. 08:55) JOBB KONDÍCIÓ
  • barangó: @rokonszenves: nagyon köszönöm. a zenék persze megvannak. köszi még egyszer (2011.11.13. 21:31) EGYRŐL A KETTŐRE

Ezo-széria

Írta: vörös grófnő - 2009.04.23. 18:09

Elképesztő, hogy egyes emberek, akiket megérint az ezotéria szele, mintha valamiféle agymosáson mennének keresztül. Van, aki súlyos betegség miatt (ez még megbocsátható), van aki a káros szenvedélyétől akar így megszabadulni, vagy csalódott már mindenben, de van aki egyszerűen csak unalomból kezd foglalkozni ezzel a „tudománnyal”.

Tulajdonképpen divat lett belőle, az a sikk, ha az ember minimum kiszámolja a pontos születési dátum alapján valakinek a horoszkópját, megállapítja az aszcendensét, hovatovább cselekedeteit a hold állásához igazítja. Vannak „magevők” - ez a táplálkozási forma teljesen elhatárolódik az állati eredetű ételek fogyasztásától; Darwin forog a sírjában. Az ember a fogazata alapján mindenevő, mint tudjuk.

A múlt héten lehetett valami a holddal, mert furcsa dolgokat észleltem a fogászati rendelőben.

Soron kívül megjelent egy nőbeteg egyik nap, és közölte, hogy nagyon rosszul van, mert két napja böjtöl, már többször hányt is.

Javasoltuk neki, hogy talán ennie kéne valamit, de ő kitartott amellett, hogy ez az egész rosszullét az akaraterejét teszi próbára, és ő nem fog csak úgy bedőlni neki. Remek.

Ennek az lett az eredménye, hogy a hölgy négy órát töltött az egyik fogászati székben vízszintes helyzetben, lekapcsolt lámpa mellett, elfoglalva a helyet az időre berendelt paciensek elől. Így őket át kellett költöztetni egy másik kezelőszobába. Már majdnem mentőt hívtunk, de végül jobban lett.

Másnap délelőtt egy férfi beteg belépett, szó nélkül levette a cipőjét, valamit gátlásoktól küszködve dünnyögött a recepciósnak, majd gátlástalanul beült a váróba, törökülésbe vágta magát egy fotelben mezítláb. Mindjárt elhányom magam. Miből gondolta, hogy ez így illendő? Mi ez, valami krisna-templom?

Majd mikor ő következett, közölte a fogorvossal, hogy ne csináljon semmilyen „invazív” beavatkozást, ne szedjen ki amalgámtömést, ne fúrjon, mert ő holnap gyereket fog nemezni. Gratulálunk! De akkor talán levegőt se szabadna vennie, mert még majd a nemzés látja kárát.

A széria utolsó alanya egy hölgy beteg, akiről panoráma-röntgenfelvételt készítettünk, ami teljesen fájdalommentes, gyors és a sugárterhelés sem nagyobb, mint egy normál, kis felvétel készítésekor. Miután a felvétel elkészült, a hölgy támolyogni kezdett, nekiment mindennek, és közölte, hogy azonnal adjunk neki valami „kivezetést”. Mint minden vallás, az ezotéria is megteremti a saját titkos nyelvezetét, és a „kivezetés” is teljesen mást jelent, mint azt bárki halandó gondolná. Ki kell vezetni a szervezetből az idegen anyagokat. Én inkább úgy gondoltam, kivezetem őt a röntgenszobából.

A bejegyzés trackback címe:

https://elefantcsont-bunker.blog.hu/api/trackback/id/tr531082434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása